Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere OK

Kontakt os på 51 32 48 02 | E-mail: info@inges.dk

Logo

sovvermom_750x346.jpg

Kørekort til personbil

Hos Inges Køreskole tilbyder vi undervisning i kørekort til kategori B - personbil. Vi lægger vægt på, at det ikke kun gælder om at bestå teori- og køreprøven, men også at du bliver en ansvarsbevidst god trafikant - som føler sig tryg i trafikken - efter forløbet.

Nye regler for automatgear pr. 1/7-2024

Færdselsstyrelsen har pr. 1/7-2024 lavet nye regler for automat gear - hos Inges køreskole har vi opsummeret de vigtigste informationer og samlet det i et let overskueligt format, så du nemt og ligetil kan finde ud af om automat gear er noget for dig. Læs om de nye regler her - nye regler for automatgear.

De næste hold

Vi starter løbende nye hold op. I listen til højre kan du se de næste planlagte hold for kørekort til personbil. Du er altid velkommen til at kontakte os og spørge omkring hold og holdopstart.

Du kan bruge vores online formular til at tilmelde dig et af vores hold.

Kort omkring forløbet

Teoriundervisningen er normalt klasseundervisning en gang om ugen med en fast tilknyttet lærer. Undervisningen består af følgende obligatoriske dele:

  • 29 lektioner teori
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 16 lektioner på vej
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg

Den praktiske køreundervisning foregår også med en fast tilknyttet lærer. Du har mulighed for at ønske, hvem du gerne vil køre med, og undervisningen tilpasses individuelt. Repetitionslektioner, ud over de obligatoriske, aftales efter behov.

Du kan tidligst begynde undervisningen 3 måneder før du fylder 17 år.

Interesseret i personbil

Tilmeld til hold