Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere OK

Kontakt os på 51 32 48 02 | E-mail: info@inges.dk

Logo

Kontakt os

Vi sætter pris på din interesse i Inges Køreskole, og vi ser frem til at besvare eventuelle spørgsmål, give yderligere information eller hjælpe dig med at komme i gang med din køreuddannelse. Der er flere måder, hvorpå du kan kontakte os, og vi er klar til at assistere dig på den mest bekvemme måde for dig.

Telefon:
Har du et spørgsmål, der kræver en øjeblikkelig respons, er du velkommen til at ringe til os på følgende nummer: 51 32 48 02. Vi er klar til besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle bekymringer.

E-mail:
For at sende os en skriftlig forespørgsel eller anmodning kan du kontakte os via e-mail på følgende adresse: info@inges.dk. Vi bestræber os på at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt.

Chat:
Du kan også benytte vores integrerede Facebook Messenger her på siden - du finder den i nederste højre hjørne. 

Kontaktformular:
Nedenfor finder du vores kontaktformular, hvor du kan indtaste dine oplysninger og besked. Udfyld venligst formularen, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Uanset hvilken kontaktmetode du vælger, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov og yde den bedst mulige service. Vi er her for at hjælpe dig med at starte din køreuddannelse eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Tak fordi du valgte Inges Køreskole. Vi ser frem til at høre fra dig og være en del af din rejse mod at opnå dit kørekort og blive en sikker og kompetent bilist.

Kontaktformular

* Påkrævede felter