Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere OK

Kontakt os på 51 32 48 02 | E-mail: info@inges.dk

Logo

Trailer

Priser på trailer

Hos Inges Køreskole vil vi gerne gøre det så let og overskueligt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat et pakketilbud til dig, som gerne vil have et standardforløb. Pakken er baseret på lovens minimumkrav til undervisningsindhold og skal betales ved opstart for at opnå rabatten.

Pakketilbud - Trailer

Pakken er til dig, som vil have det hele til en god pris.

Pakken indeholder:

  • Teorikursus (4 lektioner)
  • 6 kørelektioner på vej (á 45 min)
  • Lån af bil og trailer til 1. prøve.

Pakkepris for trailer

5.295,- kr.

NB! Ud over pakken skal påregnes udgifter til prøvegebyr, eventuelle ekstra kørelektioner, lægeattest og foto.

 

NB. Det kan være nødvendigt med ekstra kørelektioner for at kunne bestå den pratiske prøve. Hos Inges Køreskole er det meget vigtigt for os at du får en god oplevelse, og vi vurderer derfor, i samarbejde med dig, om du er god nok til at kunne bestå teori- og køreprøven - eller om du har brug for yderligere undervisning.

Aflysningsfrister

Det er vigtigt for os at sikre en effektiv planlægning for alle vores elever. Derfor beder vi om, at du giver os besked, hvis du er nødt til at aflyse en planlagt køretid. For at undgå ulemper for både elever og kørelærer, skal aflysninger ske ifølge nedenstående skema:

  • Kørelektion – senest 24 timer før

Hvis en aflysning sker efter den angivne tidsfrist, eller hvis man undlader at møde op til den aftalte tid, vil dette desværre blive anset som udeblivelse. I sådanne tilfælde vil der blive opkrævet i henhold til vores normale takster, da vi ikke vil have mulighed for at tilbyde den ledige tid til en anden elev på så kort varsel.

Denne politik sikrer, at vi kan tilbyde den bedst mulige service og fleksibilitet til alle vores elever, mens vi også respekterer vores kørelærers og samarbejdspartneres tid og planlægning.

Standard priser for trailer

Nedenstående er vores standard priser for trailer undervisning.

Kørelektion - trailer 570,- kr.
Prøvegebyr til færdselsstyrelsen (trailer) 360,- kr.
Lægeattest (ca. pris ved egen læge) 350,- kr.
Godkendt foto (ca. pris ved fotograf) 60,- kr.
Leje af vogntog i forbindelse med ny praktisk prøve 780,- kr.