Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere OK

Kontakt os på 51 32 48 02 | E-mail: info@inges.dk

Logo

Førstehjælp

Adresser

Hos Inges Køreskole er undervisningen omhyggeligt tilrettelagt for at give dig den bedst mulige køreuddannelse. Vores erfarne og dygtige instruktører er dedikerede til at hjælpe dig med at lære alt, hvad der kræves for at blive en sikker og ansvarlig bilist.

Vi tilbyder en bred vifte af undervisningsmetoder, der dækker både teoretisk og praktisk træning. Vores moderne teorilokale er det ideelle sted for dig at få en solid forståelse af trafikregler, køresikkerhed og andre vigtige aspekter af køreuddannelsen. Her får du mulighed for at interagere med vores instruktører og andre elever, stille spørgsmål og deltage i diskussioner, der kan forbedre din viden og forberede dig til teoriprøven.

Ud over teorilokalet er der også undervisning på vores bane og køretekniske anlæg. Disse faciliteter er designet til at give dig praktisk træning i forskellige køresituationer, så du kan udvikle dine kørefærdigheder og blive mere fortrolig med bilens betjening. Vores instruktører vil guide dig gennem forskellige øvelser og give dig værdifuld feedback og vejledning undervejs.

Her er adresserne til vores undervisningssteder:

Lukket øvelsesbane

Kørelærernes Øvelsesbane
Gl. Hundestedvej 28
3300 Frederiksværk
(Se i Google Maps)

Køreteknisk anlæg

Køreteknisk Anlæg Sydsjælland
Lundebakkevej 18 B
4684 Holmegaard (Toksværd)
(Se i Google Maps)

Uanset om du er nybegynder eller ønsker at forbedre dine kørefærdigheder, er Inges Køreskole det rette sted for dig. Vi er engagerede i at hjælpe dig med at opnå dit mål om at få dit kørekort og blive en sikker og kompetent bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos os og være en del af din køreuddannelse.