Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere OK

Kontakt os på 51 32 48 02 | E-mail: info@inges.dk

Logo

Kørekort til taxi

Hos Inges Køreskole tilbyder vi kørekort til taxi (lille erhvervskort). Vi tager hånd om hele forløbet, fra du starter til du har bestået din praktiske prøve.

Kort omkring forløbet

Når du skal have taxa kort, skal du op til en teoretisk og en praktisk prøve. Der er intet undervisningskrav, men det kan være vanskeligt at bestå prøverne uden undervisning.

Til teoriprøven må du højst have 3 fejl. Vi anbefaler, at du i stedet for en teoribog anvender en netadgang. Med netadgangen får du online teorilektioner og der er også adgang til teoriprøver, som foregår på samme måde som de digitale prøver i Hillerød. Når du anvender netadgangen, har du mulighed for hele tiden at holde dig opdateret med dine fremskridt og se hvornår du er klar til at gå op.

Når du har bestået din teoriprøve påbegyndes kørslen i bilen.

Til den praktiske prøve skal du kunne køre rutineret og finde korteste vej til 2 udvalgte adresser (der må kun bruges kort). Du vil ligeledes blive hørt i udvidet kendskab til bilens indretning og udstyr, kørsels- og takstreglementet (for den kommune hvor man går til prøve) samt bekendtgørelse om taxikørsel og bekendtgørelse om særlige krav til taxier.

Vi vurderer sammen, hvornår du er klar til at bestå. 

Sådan kommer du igang

Vi kan hjælpe dig igennem hele processen.

Du skal have en lægeerklæring, hvoraf det fremgår, at du er egnet til at erhvervskørsel.

Du kan kommer igang med det samme. Ring eller skriv til os når du vil have taxi kort. Vi planlægger et forløb der passer til din situation. 

Interesseret i taxakort

Send henvendelse