Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere OK

Kontakt os på 51 32 48 02 | E-mail: info@inges.dk

Logo

Generhvervelse

Hos Inges Køreskole tilbyder vi hjælp til generhvervelse. Vi lægger vægt på at planlægge et forløb, der passer til din situation. Bestil mere information om generhvervelse her!

Kort omkring generhvervelse

Når du skal generhverve, skal du op til en teoretisk og en praktisk prøve. Der er intet undervisningskrav med mindre du har fået et kørselsforbud. Det kan dog være vanskelligt at bestå prøverne uden undervisning.

Hvis man har fået en betinget frakendelse, skal man også huske på, at man mister kortet hvis man dumper en prøve. Man får kortet igen, når man har bestået den praktiske prøve.

Til den praktiske prøve skal man køre i en skolevogn.

Det er vigtigt, at du henvender dig i god tid, før en eventuel frist udløber, så vi kan planlægge et undervisningsforløb, der passer til dig.

Vi anbefaler, at du i stedet for en teoribog anvender en netadgang. Med netadgangen får du online teorilektioner og der er også adgang til teoriprøver, som foregår på samme måde som de digitale prøver i Hillerød. Når du anvender netadgangen, har du mulighed for hele tiden at holde dig opdateret med dine fremskridt.

Bestil mere information om generhvervelse her.

Sådan kommer du igang

Vi kan hjælpe dig igennem hele processen. Ring eller skriv til os når du skal generhverve kortet. 

Vi planlægger et forløb der passer til din situation.

Læs mere om de forskellige former for generhvervelse her.

Interesseret i generhvervelse

Send henvendelse